Dezvoltarea profesională

Training

Oamenii reprezintă motorul activității noastre, motiv pentru care avem foarte multă grijă de bunăstarea angajaților, și ne străduim să creăm un mediu de lucru excelent pentru ei, susținându-i atât în evoluția profesională, cât și în evoluția personală.


Dezvoltarea acestora este o prioritate de top pentru noi. Efectuarea de training-uri regulate, cursuri de limbă engleză și limbă germană și promovarea unei culturi organizaționale orientată către colaborare, transparență, feedback și integritate sunt esențiale. Suntem mândri să formăm o echipă tenace, motivată și unită de un obiectiv puternic: să oferim cele mai bune produse la cea mai bună calitate. De asemenea, în cadrul companiei implementăm cu succes strategii de dezvoltare a talentelor prin programe precum școala de maiștri sau Star Academy, care se axează pe formarea liderilor de mâine.


Școala de maiștri STC STA este un program gândit pentru a acoperi nevoia de maiștri din companie și este dedicat angajaților motivați și talentați.


Alte programe dedicate dezvoltării angajaților sunt reprezentate de centrul de formare profesională de la Cugir, calificări de operator CNC – CE NE CE și electromecanic, stagiul de practică pentru studenți, școala tehnică de vară, obținere calificare de manager îmbunătățire continuă, certificare specialist MPS și certificări specialiști electrice pentru tehnologii de înaltă tensiune.