De ce STC/STA

Bine aţi venit în secţiunea de Cariere!

Aflaţi mai multe despre lucrurile care ne motivează, filozofia după care ne ghidăm şi oportunităţile existente de a intra în echipa celor mai buni profesionişti.

Filozofia de recrutare
La STC/STA implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti STC este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, STC/STA are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi, entuziaşti. Astfel, compania şi-a format o echipă de profesionişti, garanţia succesului oricărui proiect.

Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus şi esti interesat să devii parte din echipa STC/STA, verifică posturile disponibile şi trimite-ne CV-ul tău.

Dacă niciuna dintre poziţiile disponibile nu corespunde ariei tale de interes, te rugăm să trimiţi CV-ul tău la adresa recrutare@daimler.com menţionând în titlu domeniul pentru care aplici sau postul pe care ţi-l doreşti.

 

Ce oferim

ce-oferim
De la început îţi oferim o mare varietate de proiecte care îţi vor permite să îţi promovezi ideile independent şi să îţi asumi responsabilităţi. Ideile tale vor fi întotdeauna binevenite şi asta nu înseamnă numai o atmosferă informală de lucru, ci se referă şi la comunicare deschisă în orice direcţie. Interacţiunile personale, ierarhiile plate şi spiritul de echipă joacă rolurile principale în acest context.

 

Ce asteptam

Ce-asteptam
Angajaţii motivaţi sunt cheia succesului companiei. În afară de cerinţele specifice jobului sau domeniului de activitate, profilul tău personal ar trebui să includă şi câteva abilităţi personale esenţiale. Acestea sunt:

• Abilitatea de a fi un bun coechipier
• Abilitatea de a comunica
• Flexibilitate
• Creativitate
• Dedicaţie şi nivel ridicat de angajament
• Entuziasm pentru schimbare