Oamenii din STC și STAAngajații noștri sunt sursa noastră de inspirație.


Valorile noastre de bază fac diferența – dar oamenii care aplică aceste valori în fiecare zi reprezintă, de fapt, punctul nostru forte. Fiecare dintre angajații noștri are propriile abilități, convingeri și idei – și toate acestea îi fac unici. Angajații noștri inspirați, remarcabili și diverși ilustrează numeroasele voci, personalități și perspective diferite care se reunesc în cadrul companiilor noastre și, în cele din urmă, fac din Star Transmission și Star Assembly locuri excelente de muncă.Ne considerăm partenerii angajaților noștri.


Angajații noștri sunt cheia succesului Star Transmission & Star Assembly. Astfel, peste 2.800 de persoane promovează povestea companiilor noastre la nivel local, contribuind cu experiența și ideile lor la procesele noastre de lucru, sprijinind astfel constant la îmbunătățirea și inovare. Producția pieselor și componentelor pentru transmisii și motoare, a prototipurilor și dispozitivelor de precizie, cât și asamblarea și funcționarea silențioasă a transmisiilor de înaltă tehnologie Mercedes-Benz nu au loc din întâmplare. În spatele acestor acțiuni se află performanța excepțională a echipei românești.Cum ne modelăm colaborarea?


Angajații noștri sunt cheia succesului Daimler la nivel mondial. Ne structurăm procesele decizionale într-o manieră care asigură transparență pentru angajații noștri și, de asemenea, le permitem să participe activ în procesele decizionale. Lucrăm împreună cu angajații noștri ca parteneri, le respectăm interesele și îi implicăm activ în companie. Acesta este motivul pentru care investim pe scară largă în formarea și dezvoltarea profesională a angajaților și continuăm să ne îmbunătățim programele de dezvoltare facilitate de către departamentul de Resurse Umane. Programele noastre vizează atât dezvoltarea abilităților tehnice, cât și dezvoltarea abilităților soft, atât de necesare într-o companie. Datorită mobilității electrice și digitalizării, ne confruntăm în prezent cu cea mai mare schimbare structurală din istoria industriei auto. Obiectivul nostru este de a-i pregăti pe angajați pentru această schimbare într-o manieră specifică. Pentru aceasta, îi calificăm continuu în vederea acestor schimbări tehnologice și îi familiarizăm cu noile cerințe, concentrându-ne astfel pe „profesionistul viitorului”; abordarea pe care o folosim utilizează metode de învățare digitală, cu precădere în contextul actual, în care mediul digital a devenit esențial în activitatea de zi cu zi. Prin urmare, a trebuit să ne adaptăm la noua realitate și ne-am intensificat acțiunile în zona online. Ne concentrăm pe dezvoltarea personalului într-o manieră orientată spre viitor, astfel încât să fim pregătiți pentru schimbările tehnologice care vor urma.