Oamenii din STC și STA
Angajații noștri sunt sursa noastră de inspirație.
Valorile noastre de bază fac diferența, dar oamenii care aplică aceste valori în fiecare zi reprezintă, de fapt, punctul nostru forte. Fiecare dintre angajații noștri are propriile abilități, convingeri și idei – și toate acestea îi fac unici.

Angajații noștri inspirați, remarcabili și diverși ilustrează numeroasele voci, personalități și perspective diferite care se reunesc în cadrul companiilor noastre și, în cele din urmă, fac din Star Transmission și Star Assembly locuri excelente de muncă.


Ne considerăm partenerii angajaților noștri.
Producția pieselor și componentelor pentru transmisii și motoare, a prototipurilor și dispozitivelor de precizie, cât și asamblarea și funcționarea silențioasă a transmisiilor de înaltă tehnologie Mercedes-Benz nu au loc din întâmplare. În spatele acestor acțiuni se află performanța excepțională a echipei.

Angajații noștri sunt cheia succesului Star Transmission & Star Assembly. Astfel, peste 2.600 de oameni duc povestea companiilor noastre în comunitate, contribuie cu experiența și ideile lor la eficientizarea proceselor de lucru și sprijină inovarea.


Cum ne modelăm colaborarea?
Ne structurăm procesele decizionale într-o manieră care asigură transparență pentru angajații noștri și, de asemenea, participarea activă în acestea. Investim pe scară largă în formarea și dezvoltarea profesională și continuăm să ne adaptăm strategia în consecință. Programele noastre vizează atât dezvoltarea abilităților tehnice, cât și a celor soft, amplificate de schimbările majore din sectorul auto. Abordarea pe care o folosim utilizează metode de învățare digitală, cu precădere în contextul actual, în care mediul digital a devenit esențial în activitatea de zi cu zi.


Testimoniale:

Sorin Călariu

System leader


„După o colaborare de trei ani cu Uzina Mecanică Cugir, am participat la înființarea Star Transmission în 2001, ca întreprindere mixtă între Mercedes-Benz AG și Uzina Mecanică. În 2007, am fost promovat ca Team Leader, urmând ca, din 2011 și până în prezent, să ocup postul de strungar CNC și System Leader.


Pe parcursul anilor și prin experiența acumulată, am contribuit la diferite proiecte ale companiei, care constau în montajul roților dințate. Am văzut compania cum crește și am fost acolo în momentele-cheie. Ce mă motivează profesional este faptul că există mereu dorință de îmbunătățire în ceea ce privește tehnologia, dar și performanța echipei. Și în plan personal, sunt de principiul că tot timpul avem ceva nou de învățat și de îmbunătățit la noi înșine.”

Alina Circu

Operator montaj 9G-Tronic


„Am început să lucrez la Star Assembly ca sortator produse în anul 2017. În 2019, am participat la un curs de specializare internă ca operator CNC, iar în prezent sunt încadrată ca operator montaj în departamentul de producție 9G-Tronic.


În munca mea de zi cu zi, mă motivează nu numai faptul că obiectivele departamentului sunt îndeplinite la comun, de o echipă închegată și frumoasă, cu care mă înțeleg foarte bine, ci și cultura Star Transmission și Star Assembly de recunoaștere și apreciere a angajatului, recompensarea performanțelor și posibilitățile multiple de dezvoltare și avansare. Să lucrez aici înseamnă lucruri noi de învățat în fiecare zi, alături de un colectiv frumos și dedicat. Îmi place să ajut mereu și să știu că oamenii mă apreciază pentru ceea ce fac și pentru respectul pe care îl port față de aceștia.”

Sergiu Herberth

Maistru logistică 8G-DCT


„Am debutat în 2014 ca manipulant marfă pe proiectul NAG1. În 2015 m-am mutat pe proiectul 7G-DCT ca primitor-distribuitor, iar după încă doi ani am devenit System Leader. Odată cu mutarea mea, în 2018, la proiectul 8G-DCT am început și cursurile Școlii de Maiștri, program de dezvoltare intern organizat de companiile Star Transmission și Star Assembly.


A fost o oportunitate pentru mine să aduc la cunoștință numeroase lucruri și să îmi consolidez parcursul profesional aici. După absolvirea și susținerea probelor de evaluare, am promovat în funcția de maistru în departamentul logistică 8G-DCT, pe care o ocup în prezent. Să lucrezi la Star Transmission și Star Assembly înseamnă stabilitate, climat deschis, posibilități de dezvoltare, condiții de muncă foarte bune și colegi pe care te poți baza tot timpul.”

Carmen Nagy

Montator subansamble 9G-Tronic


„Lucrez în compania Star Assembly din anul 2016. La început, am fost încadrată ca sortator de produse, dar pe parcursul anilor am avut posibilitatea de a participa la un curs pentru postul de montator subansamble. Astfel că, din anul 2019 sunt montator subansamble în departamentul GGH din hala de producție 9G-Tronic.


A lucra la Star Transmission și Star Assembly înseamnă stabilitate, un mediu de lucru plăcut și productiv, alături de un colectiv frumos și prietenos. Mă consider o persoană flexibilă, iar dacă este nevoie de ajutorul meu, nu dau niciodată înapoi. Am încercat mereu să fiu un exemplu bun de urmat pentru persoanele dragi, în special pentru familia mea, să fiu corectă, sinceră și să fac față provocărilor cu răbdare și discernământ. Sunt o persoană modestă, prefer să țin trăirile și caracteristicile personale în sufletul meu, dar dacă e să spun trei cuvinte care mă definesc, acestea sunt: precizie, loialitate și cumpătare.”