Responsabilitate socială

La Star Transmission și Star Assembly, suntem de părere că afacerea și responsabilitatea socială merg mână în mână. Compania noastră își propune să atingă echilibrul perfect între creștere și responsabilitatea noastră de a adăuga plus valoare comunității locale în probleme sociale importante, cum ar fi educația, cultura, sănătatea și mediul.

La STC & STA aducem o contribuție semnificativă în aceste domenii prin implementarea valorilor noastre corporative, a valorilor noastre de bază. Ca un bun cetățean corporatist, nu uităm nici de mediul înconjurător, pe care-l protejăm, prin respectarea reglementărilor în domeniu din România, dar și din Uniunea Europeană. Suntem preocupați zilnic de impactul pe care activităţile noastre îl au asupra mediului în prezent, dar și pe termen lung. Sănătatea şi siguranţa celor care se folosesc de soluţiile tehnice şi serviciile oferite de STC & STA se află permanent în atenția noastră. Mai mult decât atât, Star Transmission și Star Assembly investesc în învățământul profesional din România, absolvenții dobândind aptitudini și certificări recunoscute la nivel internațional. Cele două subsidiare Mercedes-Benz Group AG au îmbinat eficient timp de două decade prezența activă din domeniul tehnic și profesional cu activitățile sociale și culturale.

În anul 2021, aproximativ 2 milioane de euro au fost direcționați către cauze și asociații dragi nouă, printre care amintim: Centrul Pediatric Național Maria Beatrice, Crucea Roșie Română Filiala Alba, Asociația Hospice Eliana, precum și donații de echipamente IT noi în valoare de peste 330.000 euro pentru școli din județul Alba.

→ https://www.stcu.ro/star-transmission-si-star-assembly-retrospectiva-csr-2021
→ https://www.stcu.ro/star-assembly-sponsors-600000-euros-for-the-hospitals-of-sebes-and-cugir