Responsabilitate socială

La Star Transmission și Star Assembly, suntem de părere că afacerea și responsabilitatea socială merg mână în mână. Compania noastră își propune să atingă echilibrul perfect între creștere și responsabilitatea noastră de a adăuga plus valoare comunității locale în probleme sociale importante, cum ar fi educația, cultura, sănătatea și mediul.

La STC & STA aducem o contribuție semnificativă în aceste domenii prin implementarea valorilor noastre corporative, a valorilor noastre de bază. Ca un bun cetățean corporatist, nu uităm nici de mediul înconjurător, pe care-l protejăm, prin respectarea reglementărilor în domeniu din România, dar și din Uniunea Europeană. Suntem preocupați zilnic de impactul pe care activităţile noastre îl au asupra mediului în prezent, dar și pe termen lung. Sănătatea şi siguranţa celor care se folosesc de soluţiile tehnice şi serviciile oferite de STC & STA se află permanent în atenția noastră. Mai mult decât atât, Star Transmission și Star Assembly investesc în învățământul profesional din România, absolvenții dobândind aptitudini și certificări recunoscute la nivel internațional. Cele două subsidiare Mercedes-Benz Group AG au îmbinat eficient timp de două decade prezența activă din domeniul tehnic și profesional cu activitățile sociale și culturale.

  • Responsabilitatea socială corporativă este un proces continuu, pentru că urmărim să construim sustenabil.
  • Cele patru valori ale noastre – integritatea, disciplina, pasiunea și respectul – stau la baza tuturor acțiunilor noastre. 
  • Conform acestei filozofii, Star Transmission și Star Assembly au înregistrat în anul 2022 o valoare totală record de 2,5 milioane de euro în sponsorizări către diverse proiecte comunitare.

→ https://www.stcu.ro/star-transmission-si-star-assembly-suma-record-in-anul-2022-pentru-proiecte-de-responsabilitate-sociala-corporativa/