Întrebări frecvente

Pot absolvi oricând un stagiu practic la STC/STA? Şi există termene?
Da, începutul stagiului practic este de regulă variabil şi nu depinde de datele semestrelor. Şi da, vă rugăm aplicaţi cu 4-6 luni în prealabil.

În ce departamente îmi permite STC/STA un stagiu practic?
Puteţi absolvi stagii practice în departamentele: controlul calității, financiar, IT, logistică şi tehnic. Pentru a afla ce stagii practice vă putem oferi la momentul actual, luați legătura cu colegii din departamentu resurse umane sau scrieți-ne la adresa recrutare@stcu.ro

Mă interesează mai multe posturi. Este suficient să aplic o singură dată pentru toate?

Da, creaţi o singură dată profilul dumneavoastră de candidat în portalul nostru de joburi. Cu ajutorul profilului dumneavoastră online, puteţi aplica în mod confortabil pentru diverse posturi.

Cum aplic la STC/STA?
Prin intermediul portalului de joburi. Aplicarea se realizează prin câteva click-uri, facil şi rapid. Vă rugăm trimiteţi-ne documentaţia completă pentru aplicaţia dumneavoastră (de ex. certificatele de atestare a stagiilor practice, diploma de absolvire).

La cât timp după trimiterea aplicației mele aș putea începe să lucrez sau să fiu în prima zi de practică?
Depinde de post și de department. În general, angajarea va începe la câteva săptămâni după aplicare. Pentru un stagiu de practică, e indicat să aplicați cu 4-6 luni în avans.

Ce oferă STC/STA din punct de vedere al pregătirii profesionale?
Sunt o mulțime de oportunități de training profesional, atât local, cât și în Germania la compania mamă, Daimler AG, pentru că dorim să fii pregătit pentru provocările de mâine.

Ce fel de locuri de muncă oferă STC/STA?
La STC avem o diversitate de posibilități de carieră: de la zona comercială, la cea tehnică sau poziții în departamente suport. Poți afla ce posturi sunt disponibile accesând Portalul de Cariere de pe site-ul nostru. Intră acum! Merită din plin!

STC/STA oferă programe de pregătire pentru tineri absolvenți?
Nu – toți angajații ocupă o poziție full time. Au responsabilitatea totală din prima zi de muncă și sunt deseori implicate în activități și proiecte internaționale. Suplimentar, prin sistemul nostru de rotație pe posturi și filozofia companiei, posibilitățile de dezvoltare profesională și personală devin provocatoare din plin.