Întrebări frecvente

Intrebari-frecvente

Pot absolvi oricând un stagiu practic la STC/STA? Şi există termene?
Da, începutul stagiului practic este de regulă variabil şi nu depinde de datele semestrelor. Şi da, vă rugăm aplicaţi cu 4-6 luni în prealabil.

În ce departamente îmi permite STC/STA un stagiu practic?
Puteţi absolvi stagii practice în departamentele: controlul calitatii, financiar, IT, logistica şi tehnic. Pentru a afla ce stagii practice vă putem oferi la momentul actual, luati legatura cu colegii din departamentu resurse umane sau scrieti-ne la adresa recrutare@stcu.ro

Mă interesează mai multe posturi. Este suficient să aplic o singură dată pentru toate?
Da, creaţi o singură dată profilul dumneavoastră de candidat în portalul nostru de joburi. Cu ajutorul profilului dumneavoastră online, puteţi aplica în mod confortabil pentru diverse posturi.

Cum aplic la STC/STA?
Prin intermediul portalului de joburi . Aplicarea se realizează prin câteva clicuri, facil şi rapid. Vă rugăm trimiteţi-ne documentaţia completă pentru aplicaţia dumneavoastră (de ex. certificatele de atestare a stagiilor practice, diploma de absolvire).

La cat timp dupa trimiterea aplicatiei mele as putea incepe sa lucrez sau sa fiu in prima zi de practica?
Depinde de post si de department. In general, angajarea va incepe la cateva saptamani dupa aplicare. Pentru un stagiu de practica, e indicat sa aplicati cu 4-6 luni in avans.

Ce ofera STC/STA din punct de vedere al pregatirii profesionale?
Sunt o multume de oportunitati de training profesional, atat local, cat si in Germania la compania mama, Daimler AG. Si aceasta pentru ca dorim sa fii pregatit pentru provocarile de maine.

Ce fel de locuri de munca ofera STC/STA?
La STC avem o diversitate de posibilitati de cariera: de la zona comerciala, la cea tehnica sau pozitii in departamente suport. Poti afla ce posturi sunt disponibile accesand Portalul de Cariere de pe site-ul nostru. Intra acum! Merita din plin!

STC/STA ofera programe de pregatire pentru tineri absolventi?
Nu – toti angajatii ocupa o pozitie full time. Au responsabilitatea totala din prima zi de munca si sunt deseori implicate in activitati si proiecte internationale. Suplimentar, prin sistemul nostru de rotatie pe posturi si filozofia companiei, posibilitatile de dezvoltare profesionala si personala devin provocatoare din plin.