Viziunea STC/STA

misiune

„Clienți mulțumiți“ este dictonul Star Transmission si Star Assembly. Compania susține practic filosofia unei relații reciproc avantajoase între client,furnizor și producător. Responsabilitatea față de calitatea produselor și a serviciilor furnizate clienților noștri este o atribuție a fiecărui departament al companiei. Specialiștii noștri se asigură că doar produsele care corespund standardelor de calitate ajung la clienți. O prioritate zero a noastră este respectarea termenelor de livrare. Răspundem cu promptitudine și la reclamațiile, sugestiile și preocupările clienților noștri.

Motivare și implicare sunt cuvinte cheie, când vine vorba de forța echipei noastre. Din dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, angajații companiei sunt preocupați permanent de pregătirea profesională.

Valorile pe care le promovăm și pe care construim sunt cele ale unei companii în care angajații, clienții și societatea au încredere. Altfel spus, STC si STA sunt companii complet responsabile de actiunile lor.

Viziunea intreprinderii
STA Viziunea 2021
STC Viziunea 2021