Număr record de vizitatori la Noaptea Lungă a Industriei 2018

Joi, 10 mai, a avut loc cel mai așteptat eveniment al anului din industria automotive românească – cele două subsidiare Mercedes-Benz în România, Star Transmission Cugir şi Star Assembly Sebeş şi- au deschis porțile la ora 17:00, cu ocazia evenimentului Noaptea Lungă a Industriei.

Organizatorii au promis să mențină standardul anilor trecuți, astfel că în acest an peste 5.000 de adulți şi copii au trecut porțile companiei producătoare de componente şi subansamble pentru autoturismele Mercedes-Benz.

Vizitatorii au avut ocazia să urmărească în timp real procesul de producție, să interacționeze cu membrii echipei Mercedes-Benz România, să afle detalii despre Centrul de Formare Profesională şi programele de dezvoltare a resursei umane, precum și criteriile de performanță ale unui angajat Star Transmission și Star Assembly. În plus, în fiecare locație, pe invitați i-au așteptat expoziții de autoturisme Mercedes-Benz, concursuri cu premii-surpriză, prezentări de tehnologii și alte activități interactive.
Nelipsită a fost şi partea de suflet a acestui eveniment, campania de responsabilitate socială care a strâns o mulțime de doritori să pedaleze în scop caritabil. În urma campaniei derulate pe pagina de Facebook a companiei, 10.000 euro vor fi donați ariei care a strâns cele mai voturi.

“Suntem mândri să organizăm o nouă ediție a evenimentului Noaptea Lungă a Industriei, care demonstrează încă o dată impactul prezenței de peste 20 de ani a companiei Mercedes-Benz în România. Acest eveniment se regăsește deja la cea de-a patra ediție şi suntem foarte mândri să vedem că tot mai mulți oameni participă an de an și își manifestă în același timp aprecierea față de activitatea noastră. Acesta este impulsul de care avem nevoie pentru a continua să deschidem porţile vizitatorilor noştri an de an. Oamenii sunt coloana vertebrală a întregului business, iar când spunem Star Transmission şi Star Assembly, spunem oameni, maşini şi procese industrializate, care funcționează în echilibru perfect. Creștem de peste 17 ani şi este foarte satisfăcător faptul că familii şi prieteni pot să experimenteze ceea ce apropiații lor realizează aici zi de zi. „, declară organizatorii.

Star Transmission, Star Assembly sunt cele două companii subsidiare Mercedes-Benz în România şi numără în prezent peste 3.000 de angajaţi. La Cugir se produc în serie componente pentru motoarele şi cutiile de viteze destinate Mercedes-Benz, prototipuri şi dispozitive, în timp ce la Sebeş sunt asamblate cutii de viteze automate în cinci, șapte și nouă trepte.

Contact:
Alexandra Mateică (alexandra.mateica@daimler.com).