Profesioniști

Caută noi provocări. Găsește noi oportunități de carieră.

Oricine este capabil de mai mult, poate pretinde mai mult. Producători pentru industria auto, Star Transmission și Star Assembly caută profesioniști pasionați de ideile lor, care stimulează inovația și contribuie activ în cadrul echipei pentru a îndeplini sarcini, obiective sau gestiona proiecte.

Dacă visurile tale sunt la fel de mari ca ale noastre, devino parte din povestea Mercedes-Benz AG. Oferim numeroase oportunități: noi perspective, posibilităţi de debut, provocări şi nenumărate opţiuni pentru următorii paşi în carieră. Condiții de lucru care permit performanța – atât individuală, cât și de echipă, unde rezultatele excelente sunt onorate în mod evident. În fiecare arie de activitate, Star Transmission și Star Assembly au nevoie de oameni care își înţeleg domeniul mai bine decât oricine altcineva. Astfel căutăm continuu specialişti calificaţi, cu experienţă atât tehnică, cât şi administrativă.


Cum să aplici pentru un post?

Să ne cunoaștem!
Trimite-ne CV-ul tău în format pdf, prin e-mail la adresa: recrutare@mercedes-benz.com. Nu uita să menționezi în linia de subiect postul pentru care candidezi. Vei primi răspuns automat de îndată ce e-mail-ul tău ajunge la adresa de mai sus. Datele tale personale sunt în siguranță cu noi!

Limba engleză: Suntem parte Mercedes-Benz Group, astfel că munca noastră presupune de multe ori cunoașterea unei limbi de circulație internațională – spre exemplu, limba engleză. Pentru posturile publicate în limba engleză, te rugăm să aplici ca atare. Alte cerințe de limbă vei descoperi în descrierea fiecărui post, dacă este cazul.