Profesioniști

Simţiti că mai aveţi multe de realizat? Noi vă oferim perspectivele pe care le căutaţi!

Aţi realizat deja multe şi doriţi şi mai mult. Pentru că ştiţi: puteţi mai mult şi doriţi să dovediţi asta. Pentru a vă dezvolta talentul, sunt necesare perspective – fie ca manager sau ca expert în domeniul dumneavoastră. Perspective şi condiţii-cadrul în care performanţele de vârf împreună cu echipa sunt o plăcere, iar rezultatele excelente sunt onorate în mod evident.

Aşteptaţi-vă la mai mult . Pentru că noi oferim talentelor cu experienţă profesională o gamă incomparabilă de posibilităţi de debut şi dezvoltare profesională. Acest lucru este posibil si prin intermediul diversităţii oferite de diversele divizii. Fie că e vorba de soluţii high-tech, mediul inovator de la STC vă oferă zilnic noi provocări şi nenumărate opţiuni pentru următorii paşi din cariera dumneavoastră.

Ca profesionist versat, ştiţi ce anume contează: Vă doriţi condiţii-cadru care să vă permită să vă concentraţi complet asupra pasiunii dumneavoastră – jobul. Doriţi să fiţi sprijinit în mod ţintit. Şi vă aşteptaţi la un mediu în care performanţa contează şi nu prezenţa.

Angajaţi calificaţi

La fiecare nivel corporativ, STC are nevoie de oameni care înţeleg ceva mai mult din domeniul lor decât oricine altcineva. Ne concentrăm chiar noi pe formarea unora dintre profesionişti. Dar nu este suficient. Pentru a reuşi ca şi companie să continuăm să fim cu un pas înaintea concurenţei, căutăm continuu specialişti calificaţi, cu experienţă atât în tehnică, cât şi administrativă.

Ingineri

Inginerii calificaţi sunt greu de găsit.

Ceea ce aşteptăm de la inginerii cu experienţă profesională este, desigur, conform cu această cerinţă: Căutăm „ingineri dinamici” cu competenţe profesionale şi personale multiculturale. O personalitate energică, gata să înfrunte viitorul împreună cu noi.