Schimbări la conducerea Star Transmission România

Ulpia Ștefan, în prezent director de producție cutii de viteză 9G-Tronic la Star Assembly, va fi numită în funcția de director general al Star Transmission începând cu data de 1 noiembrie 2022.

Ulpia Ștefan s-a alăturat echipei 9G-Tronic a Star Assembly în octombrie 2016, ca șef de birou modul de asamblare pentru seriile mici. În septembrie 2019, a preluat și responsabilitatea liniilor de preasamblare în producția de serie mare. Un an mai târziu, a devenit director de producție, supervizând astfel întreaga activitate de asamblare a cutiei automate cu nouă trepte. Pe parcursul celor șase ani de activitate la Mercedes-Benz, a contribuit cu succes la gestionarea tuturor proceselor legate de noile variante ale cutiei de viteză din ultimii ani. În noul său rol, ea va supraveghea toate operațiunile filialei Star Transmission din Cugir.


La Star Transmission sunt produse roți, axe, conducte de înaltă presiune și componente prelucrate mecanic pentru motoare, cutii de viteză și sisteme de direcție și funcționează un Centru de Tehnologii. La fel ca și compania-soră Star Assembly de la Sebeș, este o parte importantă în rețeaua globală de producție powertrain Mercedes-Benz Cars. Sub conducerea directorului general Gheorghe Achim, Star Assembly este responsabilă pentru asamblarea mai multor tipuri de cutii de viteză pentru rețeaua mondială de producție Mercedes-Benz de astăzi.


Gheorghe Achim, director general Star Assembly: „În numele echipei Star Transmission, mă bucur să îi urez bun venit doamnei Ștefan. În activitățile desfășurate, am avut ocazia să lucrăm împreună foarte strâns, astfel că sunt încrezător în abilitățile sale și că acestea vor fi puternic valorificate. Îi urez mult succes în noul rol și o asigur de susținerea mea și a întregii echipe.”


„Este un mare privilegiu să încep această nouă călătorie la Star Transmission. Cu o bogată istorie de 21 de ani în România, construită în jurul oamenilor săi, compania este un exemplu de calitate, eficiență, flexibilitate, profesionalism și să nu uităm, pasiune. Un domeniu atât de complex nu vine fără provocări, dar știu că voi lucra alături de o echipă dedicată și competentă, iar împreună ne vom bucura de succes.”, spune Ulpia Ștefan.