Our History Timeline
● Click on any year for more info
2007

Mercedes-Benz AG Berlin transferă la Cugir proiectul OM611, prin care se asigură o producție anuală de circa 860.000 de piese. Proiectul este sinonim și cu înființarea a 30 de locuri de muncă.
STC devine furnizor de serie pentru repere ale cutiei de viteze automată frontală, montată pe autoturismele A-Klasse și B-Klasse, prin proiectul CVT.

Este anul în care este transferată de la Hamburg în Hala 4 din Cugir linia de fabricație pentru arborele cu came-NWR (pentru Smart motoare Diesel OM660). Este momentul în care arbore cu came se fabrică la STC după o nouă tehnologie: prin procedeul de întindere hidraulică (la o presiune de 3.000 bari).
În portofoliul STC intră în 2007 două comenzi importante: proiectul X62 de la JTEKT și rotile de lanț pentru M276/M278 de la Mercedes-Benz AG.

În perioada martie-iunie 2007 au loc lucrări de renovare la Hala 5 din Cugir. Este locul în care a fost organizat „STC ESTIVAL 2007“, petrecerea anuală dedicată angajaților STAR TRANSMISSION.

Deschiderea oficială a Halei 5 din Cugir are loc în octombrie 2007. Este luna în care are loc și prima livrare de componente dispozitive către Mercedes-Benz AG. Avizul de expediere a mărfii a fost semnat, în mod simbolic, de către toți cei implicați în producerea materialelor.