Our History Timeline
● Click on any year for more info
2008

În 2008, la conducerea STC vine Dr. Haufe, care-l înlocuiește pe Dr. Vüllers. Evenimentul de înmânare a ștafetei are loc în cadrul „Sărbătorii de vară“, ce s-a desfășurat pe rampa Halei 7. Clădirea, cu o suprafață de 1.320 mp, este împărțită în două compartimente (depozit de piese finite și depozit de semifabricate forjate) și are rolul de a asigura un flux optimizat al materialelor.

2008 este anul în care STC recrutează noi proiectanți, odată cu extinderea domeniului „prestări servicii de inginerie și calculații“. Era un efect pozitiv al demarării, în 2007, a activității de proiectare de componente de motoare.

Deșeurile de șpan sunt gestionate judicios și eficient în Hala de șpan, dotată cu centrifugă și presă de șpan. STC este singura firmă din Transilvania care procesează șpanul la acest nivel, aliniat exigențelor din Uniunea Europeană.

Este anul în care STC primește prima comandă pentru un dispozitiv complex. Este vorba de 16 dispozitive cu rol de verificare a etanșeității camerelor chiulasei pentru două tipuri de motoare, 276 și 278. Comanda este executată într-un timp record, de două luni.