Our History Timeline
● Click on any year for more info
2012

Succes, implicare, construcții, schimbări sunt cuvinte cheie care caracterizează STC în 2012. A fost anul în care echipa STAR TRANSMISSION a crescut cu încă 180 de angajați, în care s-au produs 7,2 milioane de piese, iar cifra de afaceri a ajuns la aproximativ 28,4 milioane de euro. De asemenea, s-a înregistrat și optimizarea producției și a proceselor.

În 2012, au fost extinse Halele nr. 1 de la Cugir și Sebeș și a fost ridicată Hala 2 din Sebeș. Au demarat și construcțiile pentru cantinele în care angajații și oaspeții STC vor putea servi masa într-o ambianță plăcută.
Având convingerea că o companie de succes trebuie să combine prezența activă din domeniul tehnic și profesional cu activităţile sociale și culturale, STC s-a implicat în susținerea unor activităţi importante, în domenii precum cultură, educație și sănătate publică. Compania a sponsorizat secția de Nou- născuți a Spitalului din Cugir.
Tot în 2012, STC a demarat și procedurile pentru a sponsoriza Școala numărul 2 din Sebeș.

Identitatea corporativă a STC a fost marcată de modificări. A fost produs un nou film de prezentare a companiei și s-a creat un nou concept pentru site-ul oficial, http://www.stcu.ro. Publicația companiei, „Stc zi de zi“ și-a reluat aparițiile regulate și s-a creat un nou design corporativ.

Reușitele anului 2012 au fost marcate de angajații STC cu ocazia inaugurării Halei 1 din Cugir.